неділя, 13 грудня 2015 р.

Антивірусні програми

Дорогі дев’ятикласники! Зараз ми з вами вивчаємо службове програмне забезпечення. «Антивірусні програми» - одна з важливих тем цього розділу, яка може визвати багато суперечливих запитань.
Пропоную долучитися до обговорення питання: Яка антивірусна програма є найкращою? Під час обґрунтування вашої відповіді робіть посилання на джерела, якими користувалися, а також зверніть увагу на такі моменти:
·        Який метод використовує програма у своїй роботі?
·        До якого класу антивірусних програм належить?
·        Скільки коштує ліцензійна угода і на який період?

2 коментарі:

  1. Антивірус Касперського (Kaspersky Antivirus, KAV) — антивірусне програмне забезпечення, що розробляється Лабораторією Касперського. Надає користувачеві захист від вірусів, троянських програм, шпигунських програм, руткітів, adware, а також невідомих погроз за допомогою проактивного захисту, що включає компонент HIPS.

    Антивірус Касперського уміє перевіряти на віруси поштові бази даних і отримані листи разом з вкладеннями; програма дуже добре визначає макровіруси, внесені в документи Microsoft Office, а також перевіряє найбільш популярні формати архівів.

    Основні можливості програми: захист від вірусів і шпигунських програм в режимі реального часу; перевірка веб-сайтів та програм на наявність шкідливого коду; надійний захист особистих даних; пошук вразливостей у встановлених програмах; зручний гаджет для робочого столу; мінімальний вплив на роботу комп’ютера.

    http://programy.com.ua/ua/Kaspersky_Antivirus/

    ВідповістиВидалити
  2. Avast! - Антивірусна програма для операційних систем Windows, Linux, Mac OS, а також для КПК на платформі Palm, Android і Windows CE. Розробка компанії AVAST Software, заснованої в 1991 році в Чехословаччині. Головний офіс компанії розташований в Празі. Для дому випускається у вигляді декількох версій: платною (Pro Antivirus, Internet Security і Premier) і безкоштовною (Free Antivirus) для некомерційного використання. Також існують версії для середнього та великого бізнесу (Endpoint Protection, Endpoint Protection Plus, Endpoint Protection Suite і Endpoint Protection Suite Plus) і версії для серверів (File Server Security і Email Server Security). Продукт сертифікований ICSA Labs.

    Назва Avast є скороченням від anti-virus advanced set («просунутий антивірусний набір»). Те, що в англійській мові є слово avast («стоп»), було відмічено пізніше.

    Avast! Free Antivirus вважається найпопулярнішим безкоштовним антивірусом. Всього ж антивірусом Avast! користуються понад 230 мільйонів користувачів у всьому світі
    Зараз у мене на комп'ютері стоїть пробна версія антивірусної системи. Пробна версія діє 1 місяць тобто 31 день.

    ВідповістиВидалити